Vi optager nye medlemmer hele året, instruktion af nye medlemmer foregår primært på roskoler som afholdes først på sæsonen. Efter endt instruktion kan du deltage i klubbens aktiviteter, på lige fod med klubbens øvrige medlemmer.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klubben og få en snak og rundvisning, ligesom du er velkommen til at kontakte klubbens formand Hanne Solberg formand@rungstedroklub.dk

Alle skal kunne svømme 500 meter.
Sikkerhedsudstyr som redningsvest lånes af klubben, brugen af redningsvest er en del af instruktionen, ligesom som der en gang om året bliver arrangeret en kæntringsøvelse i svømmehallen.

Indmeldelsesblanket
Når du har haft kontakt med os og fx deltaget i roskole eller været på besøg i klubben, kan du melde dig ind i klubben.
Du får indmeldelsesblanket udleveret - eller kan downloade den her fra siden.
Den udfyldte indmeldelsesblanket kan du scanne/fotografere og sende til sekretaer@rungstedroklub.dk
- eller du kan lægge den i kuvert mærket "indmeldelser" på opslagstavlen i klubhuset.
Du modtager så mail med medlemsnummer og indbetalingsoplysninger.

Medlemsnummeret skal du bruge for at logge dig ind på rokort (tilmelding til aktiviteter, kontaktoplysninger m.m.).

Vedhæftninger
Download denne fil (Indmeldelsesblanket (1).pdf)Indmeldelsesblanket (1).pdf87 kB