Bliv roer i Rungsted Roklub:

Vil du prøve? - eller bare høre mere?
Kontakt Hanne Solberg, formand@rungstedroklub.dk

Read more

Dejligt at der igen var en kulturdag, så vi kunne vise vores udstyr og snakke med både unge og voksne om, hvad man kan få ud af roning. Du kan stadig nå at begynde at ro i det fantastiske sensommervejr. Kontakt formand Hanne Solberg, 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk.

Rosæsonen strækker sig til slutningen af oktober. Hvis det nogle dage ikke er til at komme på vandet, ror vi indendørs ergometer, så der er mulighed for god motion uanset vejret. Fra 1. november er der faste indendørs motionstider. 

 

Rungsted Roklub deltager i Hørsholm Kulturdag, hvor roere - både ungdomsroere og seniorer - repræsenterer klubben og vil fortælle om de aktiviteter, der foregår. Der vil være ergometer, hvor vi kan demonstrere ergometerroning. Endvidere vil vi have en coastal foran teltet, så vi får mulighed for at fortælle om vores nye bådtype og de muligheder, det giver i forhold til roning.  

 Efter flere år med venteliste er der nu plads til en ny generation roere i Rungsted Roklub. Klubbens nye ungdomsledere Frederik Sunesen, Daniel Nygaard Hansen og Magnus Ridder Olsen ser frem til at byde drenge og piger fra 12 år velkommen. Det er deres erfaring, at det ofte er en god ide at komme sammen med en kammerat fx fra klassen. For Rungsted Roklub er det centralt både at kunne tilbyde idrætsaktivitet og samtidig være en klubfacilitet for de unge. Det betyder spiseaftener og filmaftener, men ofte også en hel lille lektiecafé. Læs mere om ungdomsroning i Rungsted Roklub eller kontakt formand Hanne Solberg, 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk 

Smittetrykket i Hørsholm er højt. Derfor må Rungsted Roklub i lighed med kommunen desværre aflyse årets St. Hans arrangement. Det er en mangeårig tradition, som det er trist at aflyse, men klubbens formand Hanne Solberg ser frem til næste år igen at kunne byde på bål og hygge på Rungsted Strand.
Klubbens medlemsaktiviteter er ikke påvirket. Vil du vide mere om roning på Øresund, så kontakt Hanne på 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Roning er god motion, naturoplevelse og teamwork. Alt det vi trænger til efter en lang corona-vinter.

Roskole forår 2021 foregår som individuel instruktion. Vi træner i små hold - spritter, holder afstand og passer på hinanden.

Du kan læse mere om roning her. Vil du prøve, så kontakt formand, Hanne Solberg, 40366657 eller formand@rungstedroklub.dk

Go to top