Er du under 18? – Vil du ro?

Ro hurtigt? – ro langt? – ro kort? – det er dit valg

Du kan træne på vandet eller i motionslokalet

Og du kan møde andre unge 12-18 årige

Ungdomsroerne træner tirsdag og torsdag kl. 17-19. De dage er der uddannede instruktører, der står for træningen. Kan du kun være med en af dagene, er det også muligt. I klubhuset foregår planlagte sociale aktiviteter fx fællesspisning efter roning en gang om måneden, filmaftener o. lign. Når det er vinter eller vi ikke kan komme på vandet, bruger vi motionsrummet. Ofte bliver der også lavet lektier i klubben, hvor de ældre gerne hjælper de yngre. Og I kan også mødes mere spontant og fx nyde sommeren på terrassen.
Der bliver arrangeret ture med overnatning og klubben deltager i stævner/kaproninger rundt om i landet.
I Rungsted Roklub deltager ungdomsroerne på lige fod i klubbens øvrige aktiviteter fx fester og grillaftener – forældre er også velkomne.

Læs om svømmekrav og sikkerhed under: Bliv roer. Du er velkommen til at kigge ned - se også indmeldelse